ELEKTROMOS DAY CRUISEREK – BALATONRA, FOLYÓKRA

Közép-Európa egyik legsikeresebb hajógyárától

Pont erre vágytam a Tisza-tóra – így akár egész nap vizen lehetünk a családdal. Tágas, kényelmes és könnyű kezelni, csendes is az elektromos motorral.

MULTIHULLS WORLD MAGAZINE

ELEKTROMOS DAY CRUISER MODELLEK

 

A Corsiva Yachting nagyon modern, ugyanakkor kényelmes és magas felszereltségű day cruiser hajókat gyárt üvegszállal megerősített műanyagból (GRP). Gyártási technológiája és az elektromos hajtás óvja a környezetet.

A Corsiva és a Coaster modellek már egész Európát meghódították és most már hazánkban is elérhetőek. Közép-Európa egyik legsikeresebb hajógyárának új fejlesztése a kifejezetten modern Corsiva New Age sorozat.

 

„Közösség által ellenőrizve” ikon

CORSIVA 505NA

CORSIVA 505NA STREAM EDITION 30 LE ELEKTROMOS KÜLMOTORRAL
A Corsiva 505 elöl napozóággyá alakítható vagy körbeülhető hosszú asztallal, hátul kényelmes napozófelületekkel és fürdőplatformmal, variálható napvédő biminivel, rengeteg tárolóval akár egész napos családi, baráti élményhajózásra is alkalmas a kategóriájában egyedülálló 30 LE teljesítményű külmotorjának és az óriási 26 kWh akkumulátornak köszönhetően.

Most bevezető áron, extra magas felszereltséggel!
Corsiva 505NA: 46 000 EUR helyett 39 800 EUR + Áfa

 

TOVÁBB

CORSIVA 605NA

CORSIVA 605NA STREAM EDITION 30 LE ELEKTROMOS KÜLMOTORRAL
Napozóággyá alakítható vagy körbeülhető hosszú asztallal, hátul kényelmes napozófelületekkel és fürdőplatformmal, variálható napvédő biminivel, rengeteg tárolóval akár egész napos családi, baráti élményhajózást tesra is alkalmas a kategóriájukban egyedülálló 30 LE teljesítményű külmotorjának és az óriási 26 kWh akkumulátornak köszönhetően.

Most bevezető áron, extra magas felszereltséggel!
Corsiva 605 NA:  52 000 EUR helyett 47 900 EUR + Áfa

TOVÁBB

COASTER 600 DC

COASTER 600 DC ELEKTROMOS CRUISER KÉNYELMES KABINNAL

A Corsiva Yachting Coaster 600 cruisere ötvözi a jóval nagyobb hajók kényelmét a kishajók egyszerű karbantartásával és verhetetlen árával. Mind a tágas orrnapozó, mind az árnyékos, hat fő számára is kényelmes kokpit, mind a nagy fürdőplatform a felejthetetlen nyári élményeket szolgálja.

A 2-3 személyes orrkabin, WC, hűtő, zuhany több napos barangolásokra is lehetőséget ad.

Trend 4.3L-F (4300W/48V – akku 160 Ah) külmotoros hajtásrendszerrel a hajó ára most 43 000 EUR + Áfa

TOVÁBB

RÓLUNK

A Power and Sail kft.-t a hajózás iránti szerelem ihlette. Meggyőződésünk, hogy az általunk forgalmazott környezetbarát hajókkal szélesebb rétegeket ismertethetünk meg a fenntartható hajózással.
Környezettudatos, fenntartható hajózás

Hajóink alapkivitelben a legmodernebb elektromos hajtással lettek felszerelve, így a szélcsendes napokon sem kell kompromisszumot kötnie. Az elektromos hajómotorok sok évig karbantartásmentesen használhatók, üzemeltetési költségük rendkívül alacsony.

Professzionális gyártói háttér

Hajóink a manufakturális technikával készülő vitorlásokhoz és elektromos hajókhoz képest összehasonlíthatatlanul jobb minőséget képviselnek. A hajótestek gyártása teljesen automatizált, a minőségbiztosítás világszínvonalú.

Hajózás barátokkal, családdal

Hisszük, hogy léteznek olyan nyaralóhajók, amelyek a család minden tagjának a felszabadult kikapcsolódást jelentik. A gyerekeknek biztonságot, a szülőknek könnyen kezelhetőséget, a barátoknak pedig önfeledt pihenést.

ELÉRHETŐSÉG

Keressen meg minket, és lépjen be a Rand világába!

Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 12. 5. em. 1

Telefon: 063038-22-898

Email: [email protected]

Az űrlap elküldésével - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1)" "bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.