AVENTURA KATAMARÁNOK – AKÁR BALATONRA IS

Közel 20 éve a minőség szolgálatában

Nem lehet nem csodálni az Aventura katamaránok által megtett utat: a márka tervezői pontosan tudják, hogyan kell kihasználni az aktuális trendeket, folyamatosan fejlődni és egyre kidolgozottabb új katamarán modelleket dobni a piacra.

MULTIHULLS WORLD MAGAZINE

AVENTURA VITORLÁS ÉS MOTOROS KATAMARÁNOK

 

Az Aventura katamaránok magas minőségükről és teljesítményükről ismertek a többtestű hajók piacán. A felhasznált anyagok és szerelvények, pl. ISO és epoxigyanták, víztaszító faanyagok, A4 316 ISI rozsdamentes acél, Harken és Spinlock hardver, ZSpars kötélzet, Raymarine elektronika mind jelzik a gyártó magas minőség melletti elkötelezettségét. Az Aventura modellek ár-érték arányban biztosan verhetetlenek. A Tunéziában gyártott katamaránok kialakításáért a Lasta Design Studio felel, ugyanaz a csapat tervezi a Bali katamaránokat is. A dinamikusan fejlődő márka minden új modellje meglepi a piacot.

Aventura 34

Az Aventura 34 vitorlás a márka legkisebb, de az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő katamarán modellje, amelyet mérete révén bátran ajánlunk Balatonra is. A márka korábbi modelljeinél már bevezetett innovatív kokpit koncepciót modern és elegáns dizájnnal ötvözte a tervező Lasta Design Studio.

Tovább

Aventura 37

A márka legújabb vitorlás modellje 2021-ben debütál. A 37 lábas modell ergonomikus kialakításával és kényelmes tereivel a legnagyobb biztonságot nyújtja a családi, baráti utazásokhoz. A hajón akár 20 fő is elfér, standard konfigurációban 3 kabint és 3 fürdőt tartalmaz, de akár 4 kabin / 4 fürdőszobás verzióban is elérhető ez a modell.

Tovább

Aventura 45

Az Aventura 44 a márka zászlóshajója. Kifejezetten nagy teljesítményű, gyors és minden időjárási körülmények között biztonságos katamarán, 3 kabin / 2 fürdőszobás és 4 kabin /  4 fürdőszobás verzióban is elérhető. Akár saját célra családoknak, akár befektetésként is kiváló választás.

Tovább

A 35 MY

Az Aventura motoros katamaránja 3 vagy 4 kabinos 2 fürdős verzióban érhető el. 2019-es verziója, az Aventura 10 CS egy nagy egybenyitott kokpit-társalgót kínál, amely ideális baráti társaságok vagy nagyobb családok pihenésére is. A katamaránon nagyon sok tároló található, így komolyabb horgászatokra is ideális modell.

Tovább

A 50 MY

Az Aventura motoros katamarán modellje 2021-ben debütál, 2, 3, 4, 5 vagy akár 6 kabinos verzióban is. A kisebb motoros modellhez hasonlóan ez a hajó is nagy, egybenyitott tereket és sok tárolóhelyet kínál. Teljesítménye rosszabb időjárási körülmények esetén sem csökken, és rendkívül biztonságos hajó marad.

Tovább

RÓLUNK

A Power and Sail kft.-t a hajózás iránti szerelem ihlette. Meggyőződésünk, hogy az általunk forgalmazott környezetbarát hajókkal szélesebb rétegeket ismertethetünk meg a fenntartható hajózással.
Környezettudatos, fenntartható hajózás

Hajóink alapkivitelben a legmodernebb elektromos hajtással lettek felszerelve, így a szélcsendes napokon sem kell kompromisszumot kötnie. Az elektromos hajómotorok sok évig karbantartásmentesen használhatók, üzemeltetési költségük rendkívül alacsony.

Professzionális gyártói háttér

Hajóink a manufakturális technikával készülő vitorlásokhoz és elektromos hajókhoz képest összehasonlíthatatlanul jobb minőséget képviselnek. A hajótestek gyártása teljesen automatizált, a minőségbiztosítás világszínvonalú.

Hajózás barátokkal, családdal

Hisszük, hogy léteznek olyan nyaralóhajók, amelyek a család minden tagjának a felszabadult kikapcsolódást jelentik. A gyerekeknek biztonságot, a szülőknek könnyen kezelhetőséget, a barátoknak pedig önfeledt pihenést.

ELÉRHETŐSÉG

Keressen meg minket, és lépjen be a Rand világába!

Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 12. 5. em. 1

Telefon: 063038-22-898

Email: [email protected]

Az űrlap elküldésével - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1)" "bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.