HIGHFIELD ÉS EGYEDI FEJLESZTÉSŰ STREAM RIB MEREV TESTŰ FELFÚJHATÓ HAJÓK – ELEKTROMOS ÉS BENZINES HAJTÁSSAL

STREAM RIB CSÓNAKOK

Ha gyors, siklóképes, könnyen sólyázható, szállítható és tárolható hajót keres, érdemes megismerni a Stream márka új modelljét.

Stream RIB 560

 Könnyen szállítható merev testű felfújható RIB csónak 30 LE elektromos motorral

5.6 méter hosszú elnyűhetetlen Hypalon RIB hajó magas felszereltséggel. Kényelmes napozóterei és az összecsukható bimini egész napos családi élményhajózásra, strandolásra nyújt lehetőséget, akár 10 fő számára is. A hajót a svéd Stream cég a saját 30 – 50 LE elektromos hajtásrendszerére tervezte, 20-22 kW teljesítményen már siklik, így több mint 1 óra, 10 km/h túra tempónál 6-8 óra üzemidőt biztosít a 26 kWh LiNMC akkumulátor csomag..

Felszereltség: navigációs fények, fenék pumpa, ülőpárnák, horgonykamra és tárolók, EVA padló, fürdőplatform, fürdőlétra, USB socket, elektromos kapcsolók, pohártartók, 1,25mm hypalon upgrade, hátsó keret (rollbar), összecsukható bimini, hidraulikus kormány, napozó ágy, hajótakaró, motor trim

A hajó bevezető ára: 44 100 EUR + Áfa helyett most  41 500 EUR + Áfa
Teljesen összeépítve adjuk át, azonnal kipróbálható, átvehető.

Tovább

HIGHFIELD RIB CSÓNAKOK

A HIGHFIELD A RIB tender szektor világvezető márkája

A Highfield Boats 2011-es indulása óta 27 000 hajót adott át világszerte, így ma már világelső a RIB (merev testű felfújható csónak) szektorban. A modern technológiák és prémium anyaghasználat révén az extrém tartósság, a nagy teljesítmény valamint a fenntarthatóság a Highfield hajók alapértékei. A hajótestek és a szerkezetek alumíniumból készülnek, így a csónakok extrém könnyűek, kevesebb üzemanyagot használnak, ezáltal rendkívül gazdaságosak. Emellett az alumínium gyakorlatilag végtelenül újrahasznosítható, így rendkívül környezetkímélő is. A Highfield kifejezetten nagy figyelmet fordít arra, hogy a motorcsónakok ökológiai lábnyoma a gyártási folyamat kezdetétől élettartamuk végéig alacsony maradjon, ezért 2020-ban a márka bevezettett számos elekromos modell verziót is, lítium akkumulátorral ellátva.

Roll up

Kompakt és rendkívül gazdaságos kis motorcsónakok, amelyek nagyobb hajók (vitorlások, motorosok, katamaránok) kiegészítőiként ideálisak, az utazókat partra szállítani. 2-3,5 méteres méretben 5 különböző modell tartozik a Highfield Roll up sorozatába.

Tovább

Ultralite

A Highfield Ultralite csónakok tágasak és erősek, ugyanakkor könnyűek és könnyen szállíthatók. Ezeket a kis dingiket egy ember képes megemelni és nagyobb hajóra vagy autó tetőcsomagtartójára felrakni.  2,4 – 3,4 méteres méretben 4 modell, 4 féle színben érhető el.

 

Tovább

Classic

A Classic sorozat double deck csónakjai kényelmesek, nagy teherbírásúak és rendkívül tartósak. A hasonló dingi csónakokhoz képest kisebb súlyuk révén teljesítményük kisebb motorokkal is kiváló. 2,6 -4,6 méteres méretben 8 modellt érhető el, 4 különböző színben.

Tovább

Sport

 A Sport sorozat már 9 éves. 3 és 8 méter közötti csónakok, melyekben egyesül a hajótest tervezési szakértelem a vásárlók által megálmodott belsővel. A sorozat tervezésekor nem volt szükség kompromisszumokra: csúcsminőségű és tartós anyagok, kényelmes belső, könnyű hajótest, egyszerű szállítás, mindez kiváló hatékonyság mellett.
Tovább

Patrol

A Patrol sorozat mind családi, mind munkahajóként, sőt akár mentőhajóként is használható. A legextrémebb időjárási körülmények között is könnyen navigálható, biztonságos és száraz marad. Gyorsan beindítható, nagy teherbírású hajók, amelyek belseje rugalmasan, a tevékenységhez vagy a személyek számához alakítható. 4,2 – 8,6  méteres méretig 2 féle színben érhető el.

Tovább

RÓLUNK

A Power and Sail kft.-t a hajózás iránti szerelem ihlette. Meggyőződésünk, hogy az általunk forgalmazott környezetbarát hajókkal szélesebb rétegeket ismertethetünk meg a fenntartható hajózással.
Környezettudatos, fenntartható hajózás

Hajóink alapkivitelben a legmodernebb elektromos hajtással lettek felszerelve, így a szélcsendes napokon sem kell kompromisszumot kötnie. Az elektromos hajómotorok sok évig karbantartásmentesen használhatók, üzemeltetési költségük rendkívül alacsony.

Professzionális gyártói háttér

Hajóink a manufakturális technikával készülő vitorlásokhoz és elektromos hajókhoz képest összehasonlíthatatlanul jobb minőséget képviselnek. A hajótestek gyártása teljesen automatizált, a minőségbiztosítás világszínvonalú.

Hajózás barátokkal, családdal

Hisszük, hogy léteznek olyan nyaralóhajók, amelyek a család minden tagjának a felszabadult kikapcsolódást jelentik. A gyerekeknek biztonságot, a szülőknek könnyen kezelhetőséget, a barátoknak pedig önfeledt pihenést.

ELÉRHETŐSÉG

Keressen meg minket, és lépjen be a Rand világába!

Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 12. 5. em. 1

Telefon: 063038-22-898

Email: [email protected]

Az űrlap elküldésével - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1)" "bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.