Highfield motorcsónakok

HIGHFIELD MEREV TESTŰ FELFÚJHATÓ RIB HAJÓK – ELEKTROMOS ÉS BENZINES HAJTÁSSAL

A RIB tender szektor világvezető márkája

Minden szabadidőmet a Dunán töltöm, remélhetőleg idén már az új sport csónakomban. Elég nagy lesz, de a tetőcsomagtartómra elfér, és végre 4-5 barátomat is elhívhatom hajózni.

KŐVÁRI BENCE, LEENDŐ TULAJDONOS

HIGHFIELD RIB CSÓNAKOK

A Highfield Boats 2011-es indulása óta 27 000 hajót adott át világszerte, így ma már világelső a RIB (merev testű felfújható csónak) szektorban. A modern technológiák és prémium anyaghasználat révén az extrém tartósság, a nagy teljesítmény valamint a fenntarthatóság a Highfield hajók alapértékei. A hajótestek és a szerkezetek alumíniumból készülnek, így a csónakok extrém könnyűek, kevesebb üzemanyagot használnak, ezáltal rendkívül gazdaságosak. Emellett az alumínium gyakorlatilag végtelenül újrahasznosítható, így rendkívül környezetkímélő is. A Highfield kifejezetten nagy figyelmet fordít arra, hogy a motorcsónakok ökológiai lábnyoma a gyártási folyamat kezdetétől élettartamuk végéig alacsony maradjon, ezért 2020-ban a márka bevezettett számos elekromos modell verziót is, lítium akkumulátorral ellátva.

Roll up

Kompakt és rendkívül gazdaságos kis motorcsónakok, amelyek nagyobb hajók (vitorlások, motorosok, katamaránok) kiegészítőiként ideálisak, az utazókat partra szállítani. 2-3,5 méteres méretben 5 különböző modell tartozik a Highfield Roll up sorozatába.

Tovább

Ultralite

A Highfield Ultralite csónakok tágasak és erősek, ugyanakkor könnyűek és könnyen szállíthatók. Ezeket a kis dingiket egy ember képes megemelni és nagyobb hajóra vagy autó tetőcsomagtartójára felrakni.  2,4 – 3,4 méteres méretben 4 modell, 4 féle színben érhető el.

 

Tovább

Classic

A Classic sorozat double deck csónakjai kényelmesek, nagy teherbírásúak és rendkívül tartósak. A hasonló dingi csónakokhoz képest kisebb súlyuk révén teljesítményük kisebb motorokkal is kiváló. 2,6 -4,6 méteres méretben 8 modellt érhető el, 4 különböző színben.

Tovább

Sport

 A Sport sorozat már 9 éves. 3 és 8 méter közötti csónakok, melyekben egyesül a hajótest tervezési szakértelem a vásárlók által megálmodott belsővel. A sorozat tervezésekor nem volt szükség kompromisszumokra: csúcsminőségű és tartós anyagok, kényelmes belső, könnyű hajótest, egyszerű szállítás, mindez kiváló hatékonyság mellett.
Tovább

Patrol

A Patrol sorozat mind családi, mind munkahajóként, sőt akár mentőhajóként is használható. A legextrémebb időjárási körülmények között is könnyen navigálható, biztonságos és száraz marad. Gyorsan beindítható, nagy teherbírású hajók, amelyek belseje rugalmasan, a tevékenységhez vagy a személyek számához alakítható. 4,2 – 8,6  méteres méretig 2 féle színben érhető el.

Tovább

RÓLUNK

A Power and Sail kft.-t a hajózás iránti szerelem ihlette. Meggyőződésünk, hogy az általunk forgalmazott környezetbarát hajókkal szélesebb rétegeket ismertethetünk meg a fenntartható hajózással.
Környezettudatos, fenntartható hajózás

Hajóink alapkivitelben a legmodernebb elektromos hajtással lettek felszerelve, így a szélcsendes napokon sem kell kompromisszumot kötnie. Az elektromos hajómotorok sok évig karbantartásmentesen használhatók, üzemeltetési költségük rendkívül alacsony.

Professzionális gyártói háttér

Hajóink a manufakturális technikával készülő vitorlásokhoz és elektromos hajókhoz képest összehasonlíthatatlanul jobb minőséget képviselnek. A hajótestek gyártása teljesen automatizált, a minőségbiztosítás világszínvonalú.

Hajózás barátokkal, családdal

Hisszük, hogy léteznek olyan nyaralóhajók, amelyek a család minden tagjának a felszabadult kikapcsolódást jelentik. A gyerekeknek biztonságot, a szülőknek könnyen kezelhetőséget, a barátoknak pedig önfeledt pihenést.

ELÉRHETŐSÉG

Keressen meg minket, és lépjen be a Rand világába!

Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 12. 5. em. 1

Telefon: 063038-22-898

Email: [email protected]

Az űrlap elküldésével - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1)" "bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.