SUNCAMPER ÉS BALT ELEKTROMOS LAKÓHAJÓK

RENDKÍVÜL TÁGAS ÉS VILÁGOS TEREK, KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG ÉS A LEGMODERNEBB TECHNIKA

Tökéletes családi hajók nagy napozórésszel akár 10 fő részére

A Suncamper 35 tökéletes választás volt a Balatonra, nagyon kényelmes és biztonságos hajó, gyakorlatilag tavasztól nyár végéig itt pihen az egész család.

KEMENCÉS ANDRÁS

SUNCAMPER

A Suncamper 30 és 35 elektromos meghajtású verziói a Balaton nagy kedvencei. Tágas vízi nyaralók, amelyekben nagyobb baráti társaságok vagy a család számára is élmény a pihenés.

Suncamper 30

Igazi gyerekbarát úszó nyaraló a Balatonra.
Könnyen navigálható hajó a Balt Yacht-tól, amely képes egy helyben megfordulni. Tágas terek,  kiválóan felszerelt konyha és nagy napozóterasz teszik kényelmessé a modern lakóhajót. Nagy ablakai révén gyönyörű kilátást és világos tereket nyújt. A hajón 10 fő is elfér, 6 fő számára van fekvőhely. A védett és zárt cockpit révén teljes biztonságban van az egész család.

Tovább

Suncamper 35

Díjnyertes nyaralóhajó családoknak.
A SunCamper 35 modern designja, prémium anyaghasználata, minőségi kivitelezése és gazdaságos üzemeltetése révén méltán piacvezető az elektromos lakóhajók között. Mind családi, mind baráti hajótúrákra ideális, mivel tágas belső kialakítása révén nagyon kényelmes nyaraló, melyben a kabinok rendkívüli belmagassággal rendelkeznek. A hajó fedélzete is komfortos, cockpitje rendkívül funkcionális, flybridge napozóterasza pedig luxuskörülményeket biztosít a pihenésre. Balatonra és tengerre is tökéletes választás.

Tovább

BALT

Innovatív, félsikló kialakítású sportos lakóhajók, Balatonra elektromos verzióban is.

Balt 818

Különleges belső kialakításarévén kategóriájában talán a legtágasabb hajó nagy ablakokkal. Hat fő számára kényelmes fekvőhelynek, nagy konyhának és praktikus fürdőnek is jutott hely az alig 8,5 méteres hajón.

Tovább

Balt 918

Letisztult design, rendkívül tágas és világos terek. 3 kabin teljes állómagassággal, nagyméretű és jól felszerelt konyha, tágas fürdőszoba. Könnyen kezelhető és manőverezhető hajó a legmondernebb technikával.

Tovább

Balt 1018

Nagyon sportos vonalvezetésű és rendkívül tágas belső térrel rendelkező lakóhajó nagyméretű flybridge-el. 3 kabinjában 6 fő számára van kényelmes fekvőhely, nagyméretű konyhája jól felszerelt.

Tovább

RÓLUNK

A Power and Sail kft.-t a hajózás iránti szerelem ihlette. Meggyőződésünk, hogy az általunk forgalmazott környezetbarát hajókkal szélesebb rétegeket ismertethetünk meg a fenntartható hajózással.
Környezettudatos, fenntartható hajózás

Hajóink alapkivitelben a legmodernebb elektromos hajtással lettek felszerelve, így a szélcsendes napokon sem kell kompromisszumot kötnie. Az elektromos hajómotorok sok évig karbantartásmentesen használhatók, üzemeltetési költségük rendkívül alacsony.

Professzionális gyártói háttér

Hajóink a manufakturális technikával készülő vitorlásokhoz és elektromos hajókhoz képest összehasonlíthatatlanul jobb minőséget képviselnek. A hajótestek gyártása teljesen automatizált, a minőségbiztosítás világszínvonalú.

Hajózás barátokkal, családdal

Hisszük, hogy léteznek olyan nyaralóhajók, amelyek a család minden tagjának a felszabadult kikapcsolódást jelentik. A gyerekeknek biztonságot, a szülőknek könnyen kezelhetőséget, a barátoknak pedig önfeledt pihenést.

ELÉRHETŐSÉG

Keressen meg minket, és lépjen be a Rand világába!

Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 12. 5. em. 1

Telefon: 063038-22-898

Email: [email protected]

Az űrlap elküldésével - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1)" "bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.