A Luka 30 egy kifejezetten megnyerő, modern és szexi hajó.
NauTech magazin
2016 április
Különleges hajót építettünk. Az L-30 teljesítménye, belső kialakítása, egyszerű irányítása és kedvező üzemeltetési költségei miatt ideális választás lehet azoknak, akik egy olyan sporthajót keresnek, amiben pár napot kényelmesen el tudnak tölteni.
Andrej Justin
tervező

Professzionális minőség

Elismert tervező, professzionális gyártói háttér

A professzionális gyártás (Ocean Tec, Szlovénia) garantálja, hogy minden hajó tökéletesen egyforma. Cél, hogy ne a pénztárca, nem is az esetleges szerencsés csillagállás, hanem egyedül a tudás döntsön a versenyeken. A hajót a szlovén Justin Yacht Design cég, a világhírű  RC44 tervezője alkotta meg

Egyszerű szállítás, problémamentes tárolás

A Luka 30 szállítása és tárolása senkinek sem jelenthet problémát. Mind a kormány, mind a tőkesúly emelhető, a test 2,54m széles, azaz egy közepes méretű autó útvonalengedély nélkül húzhatja. A költséghatékony szállítás sokak számára elérhetővé teszi a nemzetközi versenyzést.

Környezettudatos és megbízható meghajtás

Generátorként is funkcionáló 6kW-s sail drive motor hajtja a hajót, csendes vízen akár 21, hullámokon akár 16 tengeri mérföldre. A hajó maximális sebessége motoros üzemben 8 csomó. A legmodernebb lithium akkumulátor 5 óra alatt teljesen feltöltődik.

Minden igényt kielégítő felszerelés

Túrahajókat megszégyenítő belső felszerelés

Tágas kabin, négy felnőtt számára kényelmes ággyal, felszerelt konyha és komplett fürdő ilyen méretű és súlyú hajón eddig elképzelhetetlen volt. A Luka 30 nem csak sebesség és hajózási élmény, hanem kényelem terén is egyedülálló innováció

Hajó a családnak

Ellentétben a futamokkal, túra módban akár két ember is biztonságosan viheti a hajót. Achterstág egyszerűen kiakasztható és az árboc közelében rögzíthető, ami nem megy a biztonság rovására. Reffelni akár a cockpitből is lehet. Összehajtható asztal, nagy zuhanyzó, három, akár négy személy számára kényelmes fekvőhely fedélzeti zuhany és fürdőlétra gondoskodik arról, hogy az egész család imádjon a Luka 30-on vitorlázni.

Luka 30 verseny és túravitorlás
Luka 30 versenyvitorlás
L30 versenyvitorlás
L30 versenyvitorlás
Luka30 vitorláshajó
Luka30-vitorlas
Luka 30 versenyvitorlás
Luka vitorlás hajó
Luka - verseny- és túravitorlás

Luka 30 – Fő tulajdonságok

Ötlet és koncepció Rodion Luka
Gyártó Ocean Tec
Design Justin Yacht Design
Hossz – LOA 9,58 m (30 láb)
Hossz – LWL 9,20 m
Szélesség 2,54 m
Meghajtás Oceanvolt
Merülés (tőkesúly lent / fent) 1,80 m / 0,58 m
Magasság a vízvonaltól az árbóc tetejéig 13,15 m
Súly 1820 kg
Tőkesúly 710 kg
Víztartály 45 l

Személyre szabott ajánlat egy kattintásra!

Az űrlap elküldésével - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1)" "bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.