RAND BOATS – FENNTARTHATÓ HAJÓZÁS, ULTRAMODERN SKANDINÁV DESIGN

A Rand Boats a környezettudatosság szellemében és az előremutató dán design jegyében gyárt elektromos verzióban is elérhető luxus motoros hajókat, a legmodernebb technológiát és a legkülönlegesebb hajózási élményt kínálva. A Rand könnyen szállítható elektromos hajóival kinyílik a Balaton – családdal, barátokkal a legnagyobb élmény.

A Rand Boats megmutatta az utat a felelős, fenntartható hajózás felé – elektromos hajói tengereink, óceánjaink, tavaink és folyóink tisztaságát szem előtt tartva nyújtanak felejthetelen hajózási élményt.

ONBOARD MAGAZINE

RAND ELECTRIC

Rand Boats elektromos hajóit Balatonra és hazai tavainkra, folyóinkra ajánljuk.

A Rand elektromos sorozata közel hozza a természetet. Gyors, könnyen manőverezhető, csendes, designja futurisztikus.

Picnic 18

A RAND Picnic 18 a családi és baráti összejövetelek tökéletes vízi helyszíne. A csendes elektromos motor, az egyszerű navigálás és a nagy piknikasztal felejthetetlen élménnyé varázsolja a közös étkezéseket, fürdőzéseket és pihenést. Fedezze fel a Rand hajókat és élvezze a pihenést a Picnic 18 fedélzetén!

Tovább

Source 22

Nagyon tágas sportcsónak 12 főre elektromos vagy benzines motorral. Bőven van hely a vízisportokhoz, búvárkodáshoz vagy horgászathoz szükséges felszereléseknek. Fedélzetén egy plüss, 170×160 cm-es napozóágy is kialakítható.

TOVÁBB

Mana 23

A RAND Mana 23 elektromos day cruiser szenzációs energiahatékonyságot, előremutató designt és páratlan funkcionalitást kínál. A 23 lábas, stílusos motoros az egyik legfenntarthatóbb hajó a piacon, maximálisan óvja környezetünket, mialatt utasainak végtelen örömöt és felejthetetlen élményeket nyújt.

Tovább

Play 24

A RAND Play 24 a vízen töltött örömteli időről és szórakozásról szól. Nagyon látványos és sportos hajó, fantasztikus teljesítménnyel. A RAND hajókra jellemző tágas terei révén a közös étkezések, fürdőzések és napozások a legnagyobb élménnyé válnak.

Tovább

Supreme 27

A RAND Supreme 27 a bowrider osztály úttörője. A könnyű hajótest rendkívüli sebességet tesz lehetővé, az ergonomikusan kialakított fedélzet nagy terei végtelen kikapcsolódást nyújtanak az utasoknak. Biztosak lehetünk benne, hogy vendégeink egész nap nem akarnak majd kikötni.

Tovább

Leisure 28

A RAND Leisure 28 egy újfajta tengeri élmény luxusát kínálja. Az úttörő dán designba csomagolt modern overnighter elektromos motorja páratlan sebességet és energiahatékonyságot biztosít. Funkcionalitást előtérbe helyező kialakítása révén étkező- és ülőrésze rendkívül tágas és kényelmes.

Tovább

RAND PRIVILIGE

A RAND Privilege sorozat a legjobb sport motorosokat vonultatja fel. Kivételes teljesítmény, megnyerő design és a legmodernebb technológia biztosítja a különleges, emlékezetes hajós élményeket.

Play 24

A RAND Play 24 a vízen töltött örömteli időről és a családi/baráti szórakozásról szól. Nagyon látványos és sportos hajó, fantasztikus teljesítménnyel. A RAND hajókra jellemző tágas és funkcionális terek révén a közös beszélgetések, étkezések, fürdőzések és napozások a legnagyobb élménnyé válnak.

Tovább

Spirit 25

A RAND Spirit 25 az egyik legstílusosabb designer motoros hajó. A speciális, körbejárható, akadálymentes fedélzet kényelmes mozgást tesz lehetővé a hajó utasai számára, nagy sebességnél és lehorgonyozva is élvezhetővé téve a vízi örömöket.  Rugalmasan alakítható szalonja 6 fő számára biztosít ülőhelyet.

Tovább

Supreme 27

A RAND Supreme 27 a bowrider osztály úttörője. A könnyű hajótest rendkívüli sebességet tesz lehetővé, az ergonomikusan kialakított fedélzet nagy terei végtelen kikapcsolódást nyújtanak az utasoknak. Biztosak lehetünk benne, hogy vendégeink egész nap nem akarnak majd kikötni.

Tovább

Leisure 28

A RAND Leisure 28 egy újfajta tengeri élmény luxusát kínálja. Az úttörő dán designba csomagolt modern overnighter elektromos motorja páratlan sebességet és energiahatékonyságot biztosít. Funkcionalitást előtérbe helyező kialakítása révén étkező- és ülőrésze rendkívül tágas és kényelmes.

Tovább

RAND DISCOVERY

A RAND Discovery sorozat a felfedezők hajócsaládja. Nagyteljesítményű modellek különlegesen tágas kialakítással, kissé hedonista designnal, amely arra sarkall, hogy minél több és érdekesebb új helyeket fedezzünk fel.

Play 24

A RAND Play 24x a vízen töltött örömteli időről és szórakozásról szól. Nagyon látványos és sportos hajó, fantasztikus teljesítménnyel. A RAND hajókra jellemző tágas terei és funkcionális fedélzeti megoldásai révén a közös étkezések, fürdőzések és napozások a legnagyobb élménnyé válnak. Előremutató design, luxus kivitelezés.

Tovább

Escape 29

A RAND Escape 29 tökéletes hajó a sebesség megszállottjainak és a tenger felfedezőinek. A fedélzet különleges kialakítása és a legmodernebb technológia révén a 40 lábas hajók teljes funkcionalitását biztosítja egy kompakt, könnyű, vontatható cruiser formájában. A hajó kabinnal, és fedett étkezőrésszel is el van látva.

Tovább

Archipelago 30

A RAND Archipelago 30 igazi felfedező sport yacht, amellyel a tengeri kalandozás minden szezonban élmény. A speciális fazettázott üveg szélvédő tökéletes kilátást és egyben védelmet is biztosít nagy hullámok és kedvezőtlenebb időjárás esetén is. 10 utas számára is kényelmes, 4 főnek hálóhely is biztosított.

Tovább

RAND YACHT

A RAND Yacht sorozat formabontó és szenvedélyes designja, magas teljesítménye új szintre emeli a szabadságot. Rendkívül tágas és kényelmes hajók, csak a Rand hajómárkára jellemző különleges kialakítással.

GT 26

A RAND Gran Turismo 26 a legkülönlegesebb, nagyteljesítményű szuperhajó a RAND Boats választékában. Szenvedélyes vonalvezetése és luxus fedélzeti kialakítása biztosan mindenki figyelmét felkelti a kikötőben. A GT 26 a puszta teljesítmény és az érzéki dán design sikeres párosítása.

Tovább

Laguna 38

A RAND Laguna 38 egy nyitott fedélzetű dayboat, mely kialakítása révén méretéhez képest kifejezetten nagy fedélzetet, pihenőteret és kényelmes, kétfős kabint kínál. Ebben a 38 lábas luxusyachtban ötvöződik a hajóépítő szaktudás, a nyers teljesítmény és a lenyűgöző dán design.

Tovább

Pursuit 39

A RAND Pursuit 39 egy kivételesen teljesítmény-orientált hajó, a legkomolyabb vízi élményekre és nagyobb társaságokra tervezve. Az előremutató design két kétfős kabint, két napozórészt és tökéletesen tágas és napsütéses étkezőrészt kínál akár 12 fő részére is.

Tovább

Vantage 40

A RAND Vantage 40 a Rand Boats zászlóshajója. A könnyű és különleges hatékonyságú 40 lábas luxusyacht mindent extrát biztosít, amely a gondtalan vízi élethez szükséges. Luxuskabinjai, tágas szalonja és étkezője mellett az erős napsütés esetére használható tető is a legnagyobb kényelmet biztosítja.

Tovább

RÓLUNK

A Power and Sail kft.-t a hajózás iránti szerelem ihlette. Meggyőződésünk, hogy az általunk forgalmazott környezetbarát hajókkal szélesebb rétegeket ismertethetünk meg a fenntartható hajózással.
Környezettudatos, fenntartható hajózás

Hajóink alapkivitelben a legmodernebb elektromos hajtással lettek felszerelve, így a szélcsendes napokon sem kell kompromisszumot kötnie. Az elektromos hajómotorok sok évig karbantartásmentesen használhatók, üzemeltetési költségük rendkívül alacsony.

Professzionális gyártói háttér

Hajóink a manufakturális technikával készülő vitorlásokhoz és elektromos hajókhoz képest összehasonlíthatatlanul jobb minőséget képviselnek. A hajótestek gyártása teljesen automatizált, a minőségbiztosítás világszínvonalú.

Hajózás barátokkal, családdal

Hisszük, hogy léteznek olyan nyaralóhajók, amelyek a család minden tagjának a felszabadult kikapcsolódást jelentik. A gyerekeknek biztonságot, a szülőknek könnyen kezelhetőséget, a barátoknak pedig önfeledt pihenést.

ELÉRHETŐSÉG

Keressen meg minket, és lépjen be a Rand világába!

Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 12. 5. em. 1

Telefon: 063038-22-898

Email: [email protected]

Az űrlap elküldésével - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1)" "bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.